SE DIG FÖR LILLEBROR, HÄR KOMMER LYCKAN.Sitter och lipar till detta klipp, inte första gången, men.. fan vad det är vackert.

OHOY FÖR ATT SATSA DET SISTA PÅ MIRAKEL.

Tänk om alla killar vore som Håkan, vilken fin värld vi hade levt i.


ALDRIG NEKAT MIG DET ENA ELLER ANDRA, OCH LEVAT LIVET, TILLS JAG KROSSADES EN DAG.Fairytale of New York får mig alltid att rysa. Speciellt versionen med Håkan och Plura.

FÖR DET ÄR SÅ JAG SÄGER DET


DEKADENS ÄR SÅ SVÅRT, OCH JAG HAR ALDRIG FÅNGAT EN ENDA DRÖM


Har suttit och tittat på alla Håkans dvd:er hela natten för 100x. Alltid lika fantastiskt. Planerna för dagen är att lyssna på Mr. Hellström, skrika för livet och bara vara lycklig

MERRY CHRISTMAS

Önskar er alla en fantastisk jul!


JAG BLIR HELLRE ENSAM ÄN LYCKLIG MED NÅN ANNAN

216108_221239491226065_100000200477700_1027561_8093746_n_172848532_large


PAY NO MIND FÖR INGEN KAN VILJA HA DIG MER ÄN MIG

"NÄR DU RÅKADE UT FÖR ALL DEN HÄR SKITEN OCH BLEV SVIKEN AV ALLA DESSA MÄNNISKOR, FÖRSÖK LÄGGA DOM HÄR SNUBBARNA OCH DOM HÄR SVEKEN BAKOM DIG OCH LÅT MIG FÖRSÖKA GÖRA NÅGOT FINT I DITT LIV ISTÄLLET"

- Håkan Hellström

THE NAME IS BRODER DANIEL.

Tumblr_lw9nw4vbll1qkyxs4o1_500_large


JAG VÄNTAR TILLS IMORGON BITTI, DET ÄR DEN TIDEN JAG GILLAR BÄST.

D54c9db601c780fbfb8c26eba7c1bd43_large

Jag hade en så fin tid igår. Handlade julklappar, fikade på ett mysigt cafe i den lilla stad jag bor i,
såg andra Sherlock Holmes som var en av dom bästa filmer jag sätt och vi satt och tryckte i oss en hel stor popcorn innan halva filmen, och det bästa: Vi skrattade.

Om tre dagar är det jul, vet inte vart julklänslan sitter. Jag vill åka till Göteborg och dansa för livet på göteborgs gator, jag vill att ni ska hitta mig i gbg regn. I dream my days away - Out of this town

DET ÄR SVÅRT ATT INTE GRÅTA NÄR JAG TÄNKER PÅ OSS TVÅ NUJag måste erkänna att detta är en av dom finaste gångerna jag sätt Håkan live. Det är helt magiskt. Hur han går ner på scenen och skriker. Det är nog det finaste någonsin

JAG HAR ALDRIG VARIT NORMAL, BARA NÄR JAG GÅR MED DIG.


Kärlek

JAG VET ATT DE BARA ÄR FANTASIER OCH NU ÄR HAN I MIG. OCH KOMMER ALLTID VARA.


OH THIS TOWN KILLS YOU WHEN YOU ARE YOUNG

Henk_128502454_large_largeTumblr_lvp6dhg3hm1r5pc74o1_r1_500_large
Tumblr_lu5t8e7n3s1r3wqevo1_500_largehttp://data.whicdn.com/images/15951996/dsc_0077_170061254_large.jpgTumblr_lt73k9rxqr1r3wqevo1_500_large

ALLA VILL SE DIG DALA NU SOM HÅKAN HELLSTRÖM


Tumblr_lw449jmuuo1r8no50o1_500_large


Jag har suttit fast spikad framför musikhjälpen hela natten, hela dagen. Och man kunde ju bara ha hoppats på att jag kunde vinna den där Håkan auktionen men icket! Jag drömmer mig bara bort så jag får bära den nästa gång jag träffar fina Håkan Hellström. Som folk beskriver mig: "Mini Håkan" - Men det är kul det också.

Idag är det precis en vecka kvar till julafton. Kära tomten, jag önskar mig ett stort paket med en viss Hellström i. Och snälla, lämna ett hål så han är vid liv. Ha en fin kväll

IT’S THE ONLY LIFE I KNOW.

Stan har feber i kväll
Strålkastar ljusen bländar mig
Hon e fem på morgonen
Men alla har feber i öronen
Det gör inget om jag dör
För nu vet jag vad mina läppar är till för
Å jag vet att det är fel
men det känns så skönt

ONE THING I’VE LEARNED: NEVER NEVER NEVER GIVE UP.Varje gång jag ser Broder Daniel Forever och vi kommer till den här delen.
Vid den tiden kliver alltid tårarna fram. Jag blir alltid ett steg starkare av denna film.
Av Henriks ord. Och var en av oss saknar nog Anders Göthberg efter han tragiska
bortgång som blir 4år den 30mars.

DET HÄR ÄR MIN TID, DET HÄR ÄR MITT LIV.

Finastee_174730980_177295581_large

WELL, THEY'LL STONE YOU WHEN YOU'RE TRYING TO BE SO GOOD.Jag är en av dom där idioterna som drömmer att få ha upplevt Bob Dylan på den där magiska och mytomspunna 1966-turnen. Finns inspelat och jag hör klart och tydligt hur Dylan och The Hawks i KB-hallen i Köpenhamn rev ner allt det vi trodde var rock'n'roll: samtidigt som de lade grunden för allt det vi idag ser som rock'n'roll.
Och jag var inte där.

Dylan har handskats med situationer med en förvånadsvärt cool attityd. Han har struntat i media och vägrat tala med överfilosofiska recensenter. Han har byggt en rad förnämliga små rockband och han har turnerat världen runt, varv efter varv, för att spela för en skara fans som aldrig tycks minska. Och han har fortsatt att skriva de mest häpnadsväckande, självklart självlysande låtar. Listan kan väldigt lätt göras väldigt lång.
Myten om sig själv har han inte haft tid med. Han har spelningar att genomföra, skivor att spela in, ständigt nya låtar att skriva. Och fortfarande vill han inte ens motvilligt förändra vår uppfattning om världen. Att vi ändå alltid tycks kräva just detta av honom säger allt om den hänsynslöst omskakande kraften i hans musik och i hans ord.
Han gav oss ett nytt språk. Som vi fortfarande håller på att lära oss.

FAVORITCITAT:

När man tänker och tycker och vet saker då är man ofta andra människor. Men när man känner någonting, så är man alltid sig själv.

H.H

KÄRLEK ÄR ETT BREV SKICKAT TUSEN GÅNGER

H%25c3%25a5kan-mindre-format_largeNamnls_175342664_large

ETT ENDA ONT ORD OM DIG HAR ALLTID FÅTT MIG UPP I RINGEN

11891527602_d5qkm_128134918_large
Förälskelse

Jag vet inte, jag blir inte förälskad. Jag kan inte bli det. Eller också blir jag det hela tiden & kväver det för att jag inte riktigt vågar. Jag är nog alltid lite småkär. Intalar mig själv att jag kanske inte är kär ändå. Så har det varit ett tag nu. Jag vet att det inte är sunt & måste ta itu med det någon dag. Jag känner det där pirret i magen ibland. Jag vill verkligen bli dödligt förälskad.

H.H

JAG SÅG MIN UNGDOM TRAMPA GASEN I BOTTEN OCH SEN KÖRA RAKT IN I EN BERGVÄGG


Den 6 januari är det Håkan-träff i Göteborg. Ett måste är väl att fara dit, hoppas någon liten Håkan själ har modet att göra mig sällskap. Blir en riktigt riktigt fin start på året.
Nej, nu ska jag ta och titta på lite äldre intervjuer med BD, alltid lika glädjefyllande.

Ha en fin dag allesammans!

Rätten att ge upp för nån är den sista rätt man har.

Jag anser att detta är helt fantastiskt.


// AMANDA FONDELL

Jag är totalt förälskad i Amandas version av dessa låtar. Fantastiskt.


Åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort.

37562_1253373880_largeDsc09987_137389239_large9187c923ddf35a3fc7a3f7d493139c01_largeTumblr_lvp4yowsmu1r5pc74o1_500_large

Du vet jag vill bli din. Och ingen annan kommer in, hjärtat gör mig blind.

 

Mycket har hänt sedan jag bloggade här sist. Har nog för det mesta hållit allt för mig själv. Men nu börjar jag om i alla fall, och lämnar allt det dåliga bakom mig.
Förövrigt så säljer Håkan den mest finaste kostymen han hade på sig i somras. Känner mig lite ledsen för jag inte har råd med det just nu. För dom byxorna som han bär, har jag som en galning letat efter ett par liknande. Men sist han bara sålde en kavaj gick ju den för 10.000 till en annan Håkan. 

+ att Amanda Fondell vann idol som hon mer än någon annan förtjänar. Hon är det där egna - som jag gillar. Hon har grym röst och hennes musiksmak sätter vi en kärleksstämpel på.

Julen börjar närma sig och jag har förväntningar. Och annars har jag ju planer för hela det kommande året. Drömmar som jag samlat i fickat. Jag är en dagdrömmare, drömmer hela tiden

RSS 2.0